Gezond en Veilig Opleiden in het Radboudumc

  1. Publicatie MC COVID
  2. Rapport GVO 2019
  3. Infographic GVO 2019

Over de OOR ON

OOR ON staat voor Onderwijs- en OpleidingsRegio Oost-Nederland. De OOR ON is een samenwerking van het Radboudumc met andere ziekenhuizen in de regio. Samen willen we kwalitatief hoogwaardige (medische) vervolgopleidingen realiseren. lees meer

Contact

Debby van Lierop en Ming Lenh
Beheer websites

contactformulier

OOR ON Platform

Op het OOR ON platform vindt u informatie die relevant is voor de opleidingen. Bijvoorbeeld documenten van de vergaderingen van het Bestuur OOR ON en van de Regionale OpleidingsCommissie.

Afgeschermde omgeving

De documenten op het OOR ON  platform zijn afgeschermd en alleen toegankelijk voor mensen die ingelogd zijn.
  • Medewerkers van het Radboudumc kunnen inloggen met hun Radboudumc e-mailadres.
  • Medewerkers van overige deelnemende ziekenhuizen kunnen inloggen met een outlook-account (handleiding). 
Heeft u nog geen toegang tot het OOR ON platform? Stuur dan een verzoek naar Postbus OOR ON. We bekijken dan of u voor toegang in aanmerking komt.

(Gezond en veilig) Samenwerken en regionaal opleiden duidelijke visie en kaders

Onze ambitie is om in ons hecht regionaal opleidingsnetwerk veelzijdige medisch specialisten op te leiden die klaar zijn voor de zorg van de toekomst en de voortdurende veranderingen hierin, zodat zij optimale zorg voor en samen met de patiënt kunnen waarborgen.

lees meer

EFFECT In dialoog de kwaliteit van begeleiden vergroten

EFFECT staat voor Evaluation and Feedback For Effective Clinical Teaching. EFFECT is een systematiek ‘om klinisch opleiders te evalueren. Meer weten? Lees het hier!

lees meer

Deelnemers OOR ON

De volgende ziekenhuizen participeren in de OOR ON: CWZ Nijmegen, Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Rijnstate, Radboudumc, Sint Maartenskliniek, Slingeland. lees meer

Deelnemers OOR ON

Onderstaande ziekenhuizen participeren in de OOR ON. Er zijn enkele ziekenhuizen die in het grensgebied van de OOR ON liggen die een beperkte samenwerking met de OOR ON onderhouden. Bijvoorbeeld de Gelderse Vallei in Ede.